Om ByLinn

Begyndelsen

Det hele startede med at jeg skulle lave min afsluttende opgave i skolen, da jeg læste Living design. Jeg var ved at gå sur i det og overvejede kraftigt at droppe ud, til trods for at jeg næsten var færdig. Jeg besluttede at hvis opgaven skulle laves, var den nødt til at omhandle noget jeg har interesse for og hvor jeg kunne bruge mine kompetencer.

Jeg har altid elsket at tegne og male og da jeg kom med en skolebaggrund indenfor modedesign, og der havde kastet min kærlighed på især print var det naturligt for mig at jeg måtte prøve at vinkle min opgave efter disse interesser. Desuden blev jeg under min uddannelse mor, første gang i 2012, og havde nok primært af den grund næsten altid fokus på børn ved alle slags valgfrie opgaver. Dette blev til et projekt om boligtekstiler (primært sengetøj) til børn.

Da opgaven var lavet og prototyperne skabt i foråret 2017, følte jeg en kærlighed for mine designs og en lyst til at have mit eget og leve af at tegne og skabe.

Produkterne

Det har været vigtigt for mig at produktionen blev holdt i EU, at sengetøjet er OEKO-TEX certificeret og ikke mindst at det er lækkert og blødt. Alle illustrationer er håndtegnede af mig og færdigarbejdet digitalt. Det har været en lang process for mig at finde en fabrik i EU, men i efteråret 2017 fik jeg endelig en aftale i hus med en fabrik og ByLinn blev oprettet.

Det var lidt om mig og mit lille firma. Jeg håber du kan lide nogle af mine produkter og har du nogen feedback er du mere end velkommen til at kontakte mig.

 

Kh. Linn